Uitleg :


Hoe werkt de app?

Dit is uw tekenzone. De witte zone stelt uw logo voor, u kunt er uw teksten en logo in plaatsen, de afmetingen ervan wijzigen, ze inkleuren en draaien. De bovenste zwarte balk is uw werkbalk. Deze bevat verschillende hulpmiddelen (knoppen) waarmee u uw logo's gemakkelijk kunt aanmaken en aanpassen.


De werkbalk

Met de knop Downloaden beëindigt u de creatie van uw logo en wordt het geëxporteerd. In de volgende stappen kunt u het logo opslaan en het formaat kiezen waarin u het wenst te exporteren.

De knop Tekst wijzigen zal u voorstellen om de inhoud van uw teksten te wijzigen.

De knop Lettertype wijzigen zal voor u een venster openen waar u het lettertype voor uw verschillende teksten kunt kiezen

Door op de knop Het logo wijzigen te klikken, zult u een galerij met logo's te zien krijgen, gesorteerd volgens categorie. U kunt er een selecteren om uw logo te wijzigen.


Het logo bewerken

Plaats de muisaanwijzer op het element van uw ontwerptekening dat u wilt bewerken. Er zullen stippellijnen en een reeks knoppen verschijnen. Zie beschrijving:

Met deze kleine knoppen zult u de grootte van uw logo kunnen wijzigen. Om ze te gebruiken, klikt u erop en sleept u ze in de gewenste richting om de grootte aan te passen.

Deze knop dient om de rotatiehoek van uw logo te wijzigen. Om hem te gebruiken, klikt u en sleept u in de gewenste richting om de rotatiehoek te wijzigen.

Om de positie van uw element te wijzigen, volstaat het te klikken zonder de muisknop los te laten en uw cursor naar de nieuwe plaats van het logo te verplaatsen.


Met de knop Kleur kunt u de kleur van uw elementen wijzigen. Als het om een tekst gaat, volstaat het te klikken op de knop waardoor een venster met een reeks kleuren zal verschijnen. Selecteer de gewenste kleur en uw tekst zal van kleur veranderen. Als u het eigenlijke logo wenst aan te passen, dan zal een masker alle andere elementen van uw creatie bedekken. Zet de muisaanwijzer op de vorm die u wenst te kleuren en klik erop. Er zal daarna een venster verschijnen met de beschikbare kleuren. Selecteer de gewenster kleur en uw vorm zal in deze kleur veranderen.

Met deze knop zult u het gekozen element uit de tekenzone verwijderen.

Met deze knop kunt u uw element naar voren verplaatsen.

Met deze knop kunt u uw element naar achteren verplaatsen.